«Άγριες Μέλισσες»: Το πτώμα που βρίσκουν στο Διαφάνι και η εξαφάνιση της Ελένης- Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

«Άγριες Μέλισσες»: Το πτώμα που βρίσκουν στο Διαφάνι και η εξαφάνιση της Ελένης- Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια.

Ένα πτώμα που βρίσκεται στο Διαφάνι θα ανατρέψει για μία ακόμη φορά τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Παράλληλα, η Ελένη εξαφανίζεται, ενώ ο γάμος της Πηνελόπης γίνεται κανονικά με μια απρόσμενη παρουσία, ενώ καταφθάνει στο χωριό και ο Τάκης Δοξαράς.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου
Ήρθε η ώρα ο Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη; Θα καταφέρει η Ελένη να ξεφύγει απ’ τα χέρια του;

Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στο διοικητή. Ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί όμως μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες.

Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Γραμματικό. Όλοι θα είναι δίπλα της εκτός από τον πατέρα της. Θα αλλάξει γνώμη ο Δούκας τελικά;

«Άγριες Μέλισσες»: Το πτώμα που βρίσκουν στο Διαφάνι και η εξαφάνιση της Ελένης- Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Τρίτη 5 Ιανουαρίου
Ο Λάμπρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στην Ελένη. Θα πάρει το νόμο στα χέρια του;

Ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Νικηφόρου, που είναι αποφασισμένος να κρατήσει την γυναίκα του με κάθε τρόπο ενώ η παρουσία του Δούκα στον γάμο της Πηνελόπης θα φέρει αναταράξεις.

Το ίδιο βράδυ το Διαφάνι υποδέχεται το 1966. Στο σπίτι του Τόλλια ο Άγγελος θα ξεσπαθώσει εναντίον του Βόσκαρη, προκαλώντας προβλήματα στον επικείμενο γάμο του με την Σοφούλα.

Και ενώ ένας νέος παράνομος έρωτας, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί προτού καν αρχίσει, κοντά στο Διαφάνι θα βρεθεί το πτώμα ενός άντρα, που θα βάλει σε καινούριες περιπέτειες το χωριό…

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου
Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν δεν κάνει πίσω στο χωρισμό. Ο Σωκράτης όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα.

Ο Άγγελος μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη. Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο τμήμα καθώς ο Νικολαΐδης απ΄ την ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη.

Μαζί με τον Προύσαλη καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους. Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στην συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφτούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες. Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους; Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη όμως απ’ το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα!

«Άγριες Μέλισσες»: Το πτώμα που βρίσκουν στο Διαφάνι και η εξαφάνιση της Ελένης- Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου
Για ποιο λόγο ήρθε ο Τάκης στο Διαφάνι; Η πρότασή του στη Δρόσω θα τη βάλει σε μεγάλο δίλημμα. Θα φύγουν μαζί και μάλιστα όχι μόνοι τους από το Διαφάνι;

Η Ασημίνα προσπαθεί να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά του Νικηφόρου ενώ ο Μπάμπης αρνείται να τη δεχτεί κι αυτό τη βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες. Ο Δούκας έχοντας μάθει για τις χασισοφυτείες απ’ τον Θέμελη, προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να σταματήσουν αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι.

Ο Βόσκαρης με το Νικολαΐδη ανακρίνουν τον Νέστορα και ο Βόσκαρης θα μπλέξει ένα ακόμα πρόσωπο υπεράνω υποψίας στην υπόθεση ως συνεργό του Κυπραίου. Ο Νικηφόρος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιο του για να διαλύσει το συνεταιρισμό και ο Φανούρης βρίσκεται υπόλογος για τα λεφτά που χάθηκαν απ’ το ταμείο τους.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ