Μυθικό σκηνικό στην Πάτρα: Η αντίδραση ηλικιωμένου όταν συνειδητοποιεί ποιο εμβόλιο του έκαναν!

Μυθικό σκηνικό στην Πάτρα: Η αντίδραση ηλικιωμένου όταν συνειδητοποιεί ποιο εμβόλιο του έκαναν!

«Συγγνώμη αλλά ποιο εμβόλιο μου κάνατε

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης, όταν ηλικιωμένος ρώτησε με ποιο εμβόλιο εμβολιάστηκε αλλά η απάντηση δεν ήταν αυτή που περίμενε…

Ο εν λόγο κύριος, ο οποίος είχε μόλις εμβολιαστεί, βρισκόταν στην αναμονή του ενός τετάρτου που απαιτείται προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις από τον εμβολιασμό.

Ενώ λοιπόν είχε μπει ο επόμενος, ένας νεαρός 30άρης που επέλεξε να εμβολιαστεί με Αstrazeneca, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με τον ηλικιωμένο και τη νοσηλεύτρια:

Ηλικιωμένος: Συγνώμη, ποιο εμβόλιο μου κάνατε;

Nοσηλεύτρια: Αstrazeneca φυσικά. Μόνο αυτό χορηγούμε στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο. Δεν το είδατε όταν το δηλώσατε;

Hλικιωμένος: Όχι ρε π….

Νοσηλευτές και εμβολιαζόμενοι, όταν είδαν τον ηλικιωμένο να πανιάζει από το φόβο του, προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν λέγοντάς του ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, o ηλικιωμένος αναχώρησε μουρμουρίζοντας και… σιχτιρίζοντας την τύχη και αυτόν που του έκλεισε το ραντεβού.

Εκτιμάται ότι λόγω της ηλικίας του θεωρούσε αυτονόητο τον εμβολιασμό του με phizer και όταν είδε τον νεαρό να μπαίνει προβληματίστηκε. Το περιστατικό είναι ενδεικτικό του τρόμου που έχει καταλάβει ορισμένους πολίτες από όσα διαρρέουν σχετικά με πιθανές παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου, αλλά και της σύγχυσης που επικρατεί σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν την πλατφόρμα επιλέγοντας το είδος του εμβολίου που επιθυμούν.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ