«Άγριες Μέλισσες»: Η Πηνελόπη ανοίγει τον δρόμο για την τιμωρία των εγκλημάτων των Σεβαστών!

«Άγριες Μέλισσες»: Η Πηνελόπη ανοίγει τον δρόμο για την τιμωρία των εγκλημάτων των Σεβαστών!

Η μοναχοκόρη της οικογένειας επιλέγει το στρατόπεδο της απόδοσης δικαιοσύνης.

Οδεύοντας προς το τέλος της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», οι εξελίξεις για τον Δούκα αναμένονται συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, επιστρέφει στο Διαφάνι η Δόμνα με πολλά ερωτήματα για το θάνατο του πατέρα της και μαζί με την Πηνελόπη συγκλονίζονται από τις αποκαλύψεις της αστυνομίας. Η Πηνελόπη συνεχίζει να έχει αμφιβολίες για την αθωότητα του πατέρας της και η Ανέτ πιεσμένη από την όλη κατάσταση δίνει ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στο Μελέτη.

Η Μυρσίνη καλύπτει τον Δούκα όπως και ο Μελέτης, του οποίου η προσπάθεια να πείσει την Πηνελόπη πέφτει στο κενό. Μάλιστα, η τελευταία πηγαίνει στο Σπανό να του μιλήσει και τον συγκλονίζουν όσα του αποκαλύπτει και αρχίζει ένας νέος κύκλος καταθέσεων .

Μετά την μαρτυρία της Πηνελόπης ο Σπανός είναι σίγουρος ότι η Ανέτ δεν έχει πει την αλήθεια και μαζί με τον Προύσαλη την πιέζουν να ομολογήσει και να σταματήσει να καλύπτει τον Δούκα για τον φόνο. Εκείνη , όμως , βρίσκεται σε δίλημμα γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι μαζί με τον Δούκα θα καταστρέψει και τον Μελέτη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ