Το βίντεο με το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip: Εμφανίστηκε και κατέθεσε ο οδηγός που αναζητούσαν

Το βίντεο με το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip: Εμφανίστηκε και κατέθεσε ο οδηγός που αναζητούσαν

Λίγα δευτερόλεπτα πριν χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο του Mad Clip και όχημα με τα ίδια χαρακτηριστικά που αναζητούν οι Αρχές, φαίνεται να εμφανίζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο Instagram.

Οι δραματικές στιγμές ακριβώς πριν το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip φαίνεται πως αποτυπώνονται σε βίντεο, το οποίο ανήρτησε σελίδα στο Instagram.

Στο βίντεο, το οποίο καταγράφει τις κινήσεις δύο αυτοκινήτων που εκκινούν από φανάρι, στα δεξιά διακρίνεται ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες και στα αριστερά, μία μαύρη Porsche 911, όπως αυτή που οδηγούσε ο Mad Clip.

Τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται δίπλα – δίπλα και αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ κάνουν και προσπεράσεις μέσα στην κυκλοφορία. Το αυτοκίνητο του Mad Clip μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα σε στροφή. Σύμφωνα με το προφίλ που ανήρτησε το βίντεο, λίγες στιγμές αργότερα συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ