«Σασμός»: Μανώλης και Θοδώρα στην αστυνομία για να καταγγείλουν το Μαθιό!

«Σασμός»: Μανώλης και Θοδώρα στην αστυνομία για να καταγγείλουν το Μαθιό!

Βρίσκει τη δύναμη και λέει την αλήθεια στην αδερφή του και αυτή τον πείθει να πάνε να τον καταγγείλου.

Το TV24 έχει τις αποκλειστικές εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του Alpha, «Σασμός». Ο Μαθιός έχει ήδη αποκαλύψει τη σχέση του με τη Βασιλική στον Νικηφόρο, δημιουργώντας στην αρχή μεγάλη ταραχή, αλλά και πάλι με έναν τρόπο θα κερδίσει τη συγκατάθεση του Νικηφόρου .

Μέσα σε όλα αυτά, ο Μανώλης αποφασίζει επιτέλους να πει τι είδε εκείνη την ημέρα του φόνου του Στεφανή με την στήριξη της Θεοδώρας. Τα δύο αδέλφια ήδη έχουν έρθει κοντά. Η σχέση τους έχει αλλάξει κι αυτό βοηθάει στο να εκμυστηρευτεί ο Μανώλης στην αδελφή του το μεγάλο του μυστικό: «Θοδώρα, θέλω να σου μιλήσω», της λέει. «Ξέρω ποιος σκότωσε τον Στεφανή, τον είδα και δεν μίλησα, αλλά τώρα δεν αντέχω άλλο. Εχει γίνει τόσο κακό και ο φονιάς είναι ελεύθερος να κάνει τη ζωή του. Δεν το αντέχω άλλο», της εξηγεί.

Η Θοδώρα τον κοιτάζει σαν χαμένη: «Μίλα μου, επιτέλους. Πες ποιος είναι; Γιατί δεν το έκανες τόσο καιρό, Μανώλη;», τον ρωτάει. «Ο Μαθιός, ο Μαθιός τον σκότωσε! Τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Κρύφτηκα να μη με δει και τόσο καιρό φοβόμουν ότι το έχει καταλάβει κι ότι θα με σκότωνε κι εμένα», της λέει με δάκρυα στα μάτια.

Η Θοδώρα αρχίζει να κλαίει: «Εξαιτίας μας πέθανε ο Πέτρος. Εμείς φταίμε. Εσύ που δεν μίλησες κι εγώ που είπα ψέματα. Αλλά φτάνει τώρα, σήκω, θα πάμε στην αστυνομία να πούμε την αλήθεια. Τώρα, αυτή την στιγμή», τον κινητοποιεί και αποφασίζουν να πάνε αμέσως στον αστυνόμο να καταδώσουν τον Μαθιό.

Η Θοδώρα και ο Μανώλης χέρι-χέρι φτάνουν κοντά στο αστυνομικό τμήμα για να «καρφώσουν» τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή, όμως για μια ακόμα φορά η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι κι αυτό το παιχνίδι ευνοεί και πάλι τον Μαθιό. Λίγα λεπτά πριν στην αστυνομία έχει πάει και έχει παραδοθεί κάποιος άλλος για τον φόνο του Στεφανή. Αυτός ο άλλος είναι ένας κακοποιός με το παρατσούκλι «Αμερικάνος». Τον «Αμερικάνο» τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να τον ξεπαστρέψει ο Καραπάνος, ο οποίος έχει δώσει εντολή μέσα από τη φυλακή να τον φάνε οι δικοί του έξω.

Ο «Αμερικάνος» ξέρει ότι κάθε λεπτό που περνάει και είναι έξω, είναι εκτεθειμένος στον θάνατο. Έτσι αποφασίζει να προστατευτεί από την αστυνομία και μόνο ένας τρόπος υπάρχει: Να συλληφθεί… Ξέροντας λοιπόν ότι ακόμα η αστυνομία ψάχνει τον δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη, παρουσιάζεται και λέει: «Εγώ τον σκότωσα»!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ