«Μαύρο Ρόδο»: Έρχεται το πρώτο φιλί Πέτρου-Ελισάβετ!

«Μαύρο Ρόδο»: Έρχεται το πρώτο φιλί Πέτρου-Ελισάβετ!

Στα αμέσως επόμενα επεισόδια…

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου». Ήδη στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη θα δούμε την Ελισάβετ να φεύγει από το μοναστήρι και να γυρνά στο πατρικό της με τον πατέρα της.

Εκεί θα πάει και ο Πέτρος με τους δύο νέους να έρχονται λίγο πιο κοντά και να μιλούν για τα αισθήματά τους.

Ωστόσο, το πρώτο τους φιλί θα καθυστερήσει λίγο ακόμα, καθώς στο μεταξύ ο Θέμης σπεύδει στη Γερακιανή και πάιρνει πίσω στην Πάτρα τον Πέτρο, ενώ ο Γεράσιμος βλέποντας να χάνει την Ελισάβετ, της αποκαλύπτει ότι ξέρει για τον Διακοσάββα.

Τότε η δόκιμη μοναχή, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ζητάει από τον πατέρα της να την πάει στην Πάτρα, ο οποίος βοηθάει τους δύο νέους να έρθουν κοντα. Αυτό αναμενεται να συμβεί στα επεισόδια της μεθεπόμενης εβδομάδας.

«Μείνε εκεί κορίτσι μου όσο θέλεις αρκεί να ξέρω πως είσαι καλά. Ο Πέτρος είναι καλό παιδί και σε νοιάζεται, τον εμπιστεύομαι», της λέει. Από την άλλη ο Γεράσιμος όταν μαθαίνει πως το κορίτσι που αγαπάει είναι στην Πάτρα πάει να την βρει και σοκάρεται όταν την βλέπει χωρίς το ράσο της.

«Ελισάβετ τι έγινε; Πού είναι τα ράσα σου; Αποφάσισες να αφήσεις οριστικά το μοναστήρι; Έχεις αλλάξει πολύ, δε σε αναγνωρίζω πια» την ρωτάει και η Ελισάβετ του απαντάει με σθένος «Όχι βέβαια δεν θα έπρεπε καν να με ρωτήσεις αν θα φύγω απ’ το δρόμο του Θεού. Το μοναστήρι είναι το σπίτι μου και θα γυρίσω».  Στη συνέχεια όμως εκείνος καταρρακώνεται όταν την βλέπεις σε τρυφερή στιγμή με τον Πέτρο.

Η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματα της για τον Πέτρο. «Νιώθω να σε ερωτεύομαι. Θέλω να είμαι κοντά σου σε κάθε ευκαιρία», του λέει κι εκείνος τρελαίνεται απ’ τη χαρά του. «Σ’ αγαπάω Ελισάβετ. Από την πρώτη στιγμή που σε είδα σε ερωτεύτηκα» της λέει και φιλιούνται.

Όμως το αγκάθι του μοναχισμού συνεχίζει να τους τρυπάει. Μπορεί ως δοκιμή να έχει την επιλογή να αφήσει το μοναχισμό αλλά η πάλη ανάμεσα στην καρδιά και στο μυαλό βασανίζουν την Ελισάβετ, ενώ και ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να μην χάσει την κοπέλα που αγαπάει και δεν θα διστάσει να ξαναφτάσει σε φόνο…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ