Δυσάρεστη εξέλιξη στο «Σασμό» – Η μοίρα «χτυπά» ξανά τη Μαρίνα

Δυσάρεστη εξέλιξη στο «Σασμό» – Η μοίρα «χτυπά» ξανά τη Μαρίνα

Δεν θα ικανοποιήσει τους τηλεθεατές.

Μια δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», που δεν θα αρέσει πολύ στους τηλεθεατές.

Η Μαρίνα δοκιμάζεται ξανά. Σύμφωνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό MYtv, οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha θα είναι καταιγιστικές, καθώς μετά την απαγωγή του μικρού Πετρή και του Αστέρη και την αίσια κατάληξή τους, τα πράγματα δείχνουν να ξαναηρεμούν.

Η ζωή της Αργυρώς φαίνεται να έχει ξαναστρώσει και η Μαρίνα αποφασίζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αντώνη. Στο πλευρό τους θα είναι όλοι οι Βρουλάκηδες, οι οποίοι θα ετοιμαστούν για την εκκλησία, γεμάτοι χαρά.

Ωστόσο, ο Ευθύμης καραδοκεί και θέλει να εκδικηθεί τον Αντώνη, με κάθε κόστος. Έτσι, δίνει εντολή δολοφονίας για τον μέλλοντα γαμπρό και αυτή εκτελείται την ημέρα του γάμου.

Ο Αντώνης την περιμένει στην εκκλησία χαμογελαστός. Η Μαρίνα ανεβαίνει τα σκαλιά συγκινημένη. Ξάφνου, ένας άντρας στα μαύρα εμφανίζεται και πυροβολεί. Ο Αντώνης μπαίνει μπροστά για να προστατεύσει τη γυναίκα του και δέχεται τη σφαίρα.

Η Μαρίνα σοκάρεται και ξαναζεί εφιαλτικές στιγμές, καθώς βλέπει να πυροβολείται μπροστά στα μάτια της και ο δεύτερος άνδρας που αγάπησε… Θα καταφέρει να επιβιώσει ο αστυνόμος από το χτύπημα ή όλα θα τελειώσουν;

ΚΛΕΙΣΙΜΟ