Τέμπη: Θρίλερ με δύο αγνοούμενους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί- Μία 23χρονη και ένας 34χρονος

Τέμπη: Θρίλερ με δύο αγνοούμενους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί- Μία 23χρονη και ένας 34χρονος

Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Ολοκληρώθηκε η δραματική διαδικασία των ταυτοποιήσεων των σορών του φρικτού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ωστόσο υπάρχει ένα θρίλερ σε εξέλιξη σχετικά με μία 23χρονη και έναν 34χρονο άντρα.

Τον απόλυτο εφιάλτη ζουν οι γονείς της 23χρονης Εριέττας, φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου. Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της. Η Εριέττα δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει και να μάθουν τι απέγινε η μοναχοκόρη τους.

Την εξαφάνισή του δήλωσε στις Αρχές ένας φίλος του, ο οποίος ανέφερε ότι ο 34χρονος ταξίδεψε με το μοιραίο τρένο από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκδόσει τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν. Ο 34χρονος από το Μπαγκλαντές είχε μπει στο τρένο και καθόταν στο βαγόνι του κυλικείου γιατί του είχαν πει να βγάλει εισιτήριο μέσα στην αμαξοστοιχία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι έρευνες στον τόπο της τραγωδίας έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα θα γίνει ένας τελευταίο έλεγχος για τον εντοπισμό βιολογικού υλικού.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ