«Μαύρο Ρόδο»: Η ανατροπή με τον Πέτρο που δεν θα αρέσει στους τηλεθεατές- Το spoiler από τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου

«Μαύρο Ρόδο»: Η ανατροπή με τον Πέτρο που δεν θα αρέσει στους τηλεθεατές- Το spoiler από τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Μία μη αναμενόμενη εξέλιξη.

Και ενώ όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία το επεισόδιο της Πέμπτης στο «Μαύρο Ρόδο», όταν και θα δουν τον Πέτρο και την Ελισάβετ να ολοκληρώνουν τη σχέση τους, περνώντας μία βραδιά γεμάτη πάθος, οι εξελίξεις μετά από αυτό θα τους δυσαρεστήσουν.

H Φωτεινή Παπαθεοδώρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για όλα, δίνοντας, μάλιστα, spoiler, που προκάλεσε σύγχυση στο twitter.

«Δεν περιμένω τα σχόλια που λαμβάνω από τον κόσμο. Στις αρχές δεν με αναγνώριζαν, τώρα που στην σειρά έχω βγάλει το μαντήλι και έρχονται και μου μιλάνε, ντρέπομαι λίγο, δεν ξέρω τι να πω.

Χαίρομαι που αρέσει η σειρά στον κόσμο και την αγαπάνε, είναι σημαντικό αυτό. Αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα, στην Αυξεντία τη θεία της, θα βρει συμπαράσταση.

Δεν την πιέζει η Αυξεντία μετά χαλαρώνει λίγο ο Πέτρος. Θα δούμε όμως, γιατί δεν θα τον ενδιέφερε το δράμα εάν δεν άλλαζε συνέχεια γνώμη η Ελισάβετ. Νομίζω θα εκνευριστούμε πολύ με τον Πέτρο. Θα δούμε τι θα κάνει ο Πέτρος! Νομίζω έχει φθάσει σε ένα πολύ ωραίο σημείο η σχέση τους, για να τον εμπιστευθεί η Ελισάβετ και να προχωρήσει, αλλά κάτι θα πάει λίγο στραβά…», ανέφερε χαρακτηριστικά. Διαβάτε εδω ποια είναι η ανεπίτρεπτη ενέργεια του Πέτρου που θα οδηγήσει το ζευγαρι στον χωρισμο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ