Τραγωδία στην Άρτα: Πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο για ώρες και πέθανε

Τραγωδία στην Άρτα: Πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο για ώρες και πέθανε

Ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών.

Σύμφωνα με το Artinos.gr για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους γονιός να ξέχασε το παιδί μέσα στο σταθμευμένο όχημα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Όταν μετά από 3 ώρες κατάλαβε την απουσία του παιδιού πήγε στο αυτοκίνητο και το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι.

Το μωρό ήταν αναίσθητο και είχε αφρούς στο στόμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι έφυγε το πρωί από το σπίτι για τη δουλειά, με τον πατέρα να έχει μαζί του την 5,5 μηνών κορούλα του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως την ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το παιδί και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του artinos το μωρό ήταν αναίσθητο, είχε αφρούς στο στόμα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του γύρω στις 3 το μεσημέρι, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι γονείς του μωρού βρίσκονται σε σοκ, με τη μητέρα να ζητά εξηγήσεις για όσα οδήγησαν στην τραγωδία. Ο πατέρας του παιδιού δεν άντεξε μπροστά στο βάρος αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας και λιποθύμησε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ