«Σασμός» Spoiler – Σπύρος Σαραφιανός: Ο Χρήστος και η Στέλλα παντρεύονται, θα γίνουν 2-3 γάμοι

«Σασμός» Spoiler – Σπύρος Σαραφιανός: Ο Χρήστος και η Στέλλα παντρεύονται, θα γίνουν 2-3 γάμοι

Ο Σπύρος Σαραφιανός, που υποδύεται τον Τάσο στο «Σασμό», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα παιδικά του χρόνια και έκανε αποκαλύψεις και για τη συνέχεια της σειράς.

«Δεν πολυξέρω αν θα ξαναδούμε τον Τάσο με τη Σοφία. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι θα παντρευτεί η Στέλλα με τον Χρήστο, οπότε πιθανολογώ ότι η μαμά θα επιστρέψει για τον γάμο.

Οπότε θα τη ξαναδούμε» είπε. «Μάλλον θα τη ξαναδούμε. Η Σοφία δεν έχει λησμονηθεί από τον Τάσο. Ο Τάσος είναι πιστός. Κι όταν έφυγε, της έδειξε την αγάπη του. Την αναφέρει συνεχώς».

Η Στέλλα τρέφει αισθήματα για τον Χρήστο. Ο Τάσος θα προσπαθήσει να ξεκλειδώσει τον Χρήστο; «Νομίζω ναι… Ο Τάσος είναι υπέρ του Χρήστου, τον θέλει πολύ για γαμπρό…. Ο Χρήστος θα γίνει ζευγάρι με τη Στέλλα, νομίζω ότι θα παντρευτούν στο τέλος. Βλέποντας πού το πάνε τα σενάρια, θα γίνουν 2-3 γάμοι νομίζω, θα τελειώσει όμορφα» ο Σασμός»,  αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Σασμός» Spoiler - Σπύρος Σαραφιανός: Ο Χρήστος και η Στέλλα παντρεύονται, θα γίνουν 2-3 γάμοι

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του και τον αδερφό του: «Εκείνον τον έκανε να θέλει να παντρευτεί πολύ μικρός, να νιώσει την οικογένεια που δεν είχε, αυτό που στερήθηκε…

Εγώ επειδή ήμουν ο μικρότερος όλο αυτό το κοίταζα από απόσταση, και γι’ αυτό έγινα μπαμπάς σε μεγαλύτερη ηλικία».

Η σχέση του με τον πατέρα του ήταν επίσης δύσκολη καθώς ο πατέρας του αναγκάστηκε για οικονομικούς λόγους να τον βάλει για λίγο σε οικοτροφείο.

«Σασμός» Spoiler - Σπύρος Σαραφιανός: Ο Χρήστος και η Στέλλα παντρεύονται, θα γίνουν 2-3 γάμοι

Μίλησε και για τη σχέση με τη μητριά του τονίζοντας είχε μία κακή σχέση με τη μητριά του: «Στα γεράματά της είχε γίνει ένας άλλος άνθρωπος και μου είχε πει ότι είχε μετανιώσει. Και η ίδια λυτρώθηκε γιατί κατάλαβε τα λάθη της. Παρασυρόταν από τη μαμά της, η οποία είναι για να γίνει σίριαλ!».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ