«Πίστεψαν από την αρχή ότι το έκανε ο πιλότος. Ο αστυνομικός πήρε αγκαλιά το μωρό για να το προστατέψει»

«Πίστεψαν από την αρχή ότι το έκανε ο πιλότος. Ο αστυνομικός πήρε αγκαλιά το μωρό για να το προστατέψει»

Με τον πιο δραματικό τρόπο εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αφού αποδείχθηκε ότι ήταν άλλη μια γυναικοκτονία.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ ανάφερε ότι αυτή τη στιγμή διαδραματίζεται στη χώρα μας μια υπόθεση αντίστοιχη με εκείνη του αθλητή Πιστόριους, τονίζοντας ότι οι αστυνομικοί είχαν υποψιαστεί από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον 32χρονο.

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ “ψαγμένο”. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του. Ο δράστης υποτίθεται δε γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά.

Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες άνοιξαν μόνο το επιτραπέζιο;

Ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό, επειδή ο νους του πήγε στο κακό. Τότε μού είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος», ανέφερε.

Για το πώς ο δράστης δέθηκε, ο κ. Καλλιακμάνης υπογράμμισε ότι ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι του ψιθύριζε πνιχτά «λύσε με, πνίγομαι» και του έκοψε γρήγορα τα σχοινιά χωρίς να αντιληφθεί αν κρατούσε τους κόμπους ή εάν ήταν δεμένος κανονικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ