Πήγε ταξίδι με την κόρη του και τον κατηγόρησαν για… παιδοφιλία

Πήγε ταξίδι με την κόρη του και τον κατηγόρησαν για… παιδοφιλία

Διαφορετική τροπή πήρε το ταξίδι ενός 46χρονου πατέρα με την 13χρονη κόρη του, όταν ο μάνατζερ του ξενοδοχείου που διέμεναν κατηγόρησε τον πατέρα για… σεξουαλική αποπλάνηση ανηλίκου και παιδοφιλία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βρετανικός τύπος ο Κρεγκ – ο οποίος έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο όταν η κόρη του ήταν 4 ετών- είχε πάει να παρκάρει το αυτοκίνητο, όταν ο μάνατζερ του ξενοδοχείου του ζήτησε να αποδείξει πως πράγματι είναι ο πατέρας της μικρής Μάϊλι και όχι παιδόφιλος.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του ζήτησε να του δείξει προσωπικές συνομιλίες στο Facebook, ώστε να πειστεί για τη φύση της σχέσης τους, ενώ κάλεσε και την αστυνομία στον χώρο του ξενοδοχείο.

«Χρειάστηκαν μόλις δύο δευτερόλεπτα για την αστυνομία να διαπιστώσει πως είμαι ο πατέρας της Μάϊλι και όχι κάποιος βιαστής. Ωστόσο, μετά το περιστατικό το Σαββατοκύριακό μου είχε καταστραφεί. Η όλη κατάσταση ήταν περίεργη και πραγματικά προσβλητική», είπε στη The Sun.

Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου δήλωσε πως είναι καθήκον των υπαλλήλων του να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους την προστασίας των παιδιών και των ευάλωτων νεαρών και γι΄ αυτό αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία.
Πηγή:topontiki.gr