Pony tailΤι ποιο εύκολο, γρήγορο και απλό από μια αλογοουρά; Δέστε τα μαλλιά σας με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια για να δώσετε μια πιο ιδιαίτερη πινελιά τυλίξτε μια κορδέλα με ωραία χρώματα γύρω τους. Είναι μια κλασική και ιδιαίτερα κομψή επιλογή που ταιριάζει με το πνεύμα των διακοπών και μπορεί να υιοθετηθεί όλες τις ώρες της μέρας.

Αυτά είναι τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα!Στεφάνι με πλεξίδες

Αυτά είναι τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα!

Είτε έχετε σγουρά μαλλιά, είτε ίσια μπορείτε να πιάσετε δυο πλεξουδάκια αριστερά και δεξιά της χωρίστρας που θα κάνετε στη μέση του κεφαλιού και να τα ενώσετε με ένα τσιμπιδάκι στο πίσω μέρος. Είναι άκρως καλοκαιρινό και εύκολο.

Αυτά είναι τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα!Wavy look
Αυτά είναι τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα!
Για τιθασευμένα κυματιστά μαλλιά, υπάρχει τρόπος και μάλιστα πολύ εύκολος. Πλέξτε σε μια κοτσίδα τα βρεγμένα μαλλιά σας, αφού τα χτενίσετε και αφήστε τα να στεγνώσουν. Όταν τα λύσετε τα μαλλιά σας θα είναι κυματιστά και super fresh!

Αυτά είναι τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα!Χαμηλές πλεξίδες
Αυτά είναι τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα!

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 3 μέρη. Κάντε μια πλεξούδα στο κάθε ένα και τυλίξτε τη. Μην αφήνετε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ της κάθε κοτσίδας έτσι ώστε στο τέλος το αποτέλεσμα να μοιάζει ενιαίο. Αφήστε δύο τουφάκια δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό σας για να ολοκληρώσετε το look.

Αυτά είναι τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα!Κότσος μπαλαρίνας

Αυτά είναι τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα!

Κάντε τα μαλλιά σας μια κοτσίδας στο ύψος που επιθυμείτε, περάστε γύρω της το donut και καλύψτε το με μαλλιά αφού τα κρεπάρετε ελαφρώς. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ταιριάζει με έντονα σκουλαρίκια.

Πηγή: peoplegreece.com