Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το μανικιούρ των πιο διάσημων προσώπων στον πλανήτη παίζουν τις τάσεις στα δάκτυλα και κατευθύνουν το Χόλιγουντ προς τα πιο φρέσκα τρεντς της παγκόσμιας βιομηχανίας ομορφιάς.

Έτσι, λοιπόν, στο Instagram, στους δρόμους των μεγάλων μητροπόλεων της μόδας και στα χέρια των πιο κουλ και ενημερωμένων γυναικών έχουν κάνει ήδη αισθητική την παρουσία τους μερικά χρώματα που πρόκειται να σημαδέψουν τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

Όσο κουλ και μέσα στα πράγματα είναι οι νέον αποχρώσεις στα ρούχα που παίζουν ήδη δυνατά στις ηλεκτρονικά καταστήματα των πιο γνωστών αλυσίδων ένδυσης, άλλο τόσο ήσυχα και φυσικά είναι τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στο απόλυτο μανικιούρ της άνοιξης.

Δεν μιλάμε για ουδέτερες, παλ ή γίηνες αποχρώσεις αλλά μία δυνατή στροφή προς τα λαμπερά, αγαπημένα βασικά χρώματα χωρίς πολλά παιχνιδίσματα και παραλλαγές.

Το κίτρινο, το κόκκινο, το μπλε και το πράσινο, τέσσερα απλά χρώματα στην πιο φυσική τους εκδοχή θα είναι αυτά που θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο βάφουμε και περιποιούμαστε τα νύχια μας το επόμενο διάστημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

pretending it’s not raining by putting ??? on my nails ? // @chanel.beauty @welovecoco

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steph stone (@stephstonenails) στις


Αν μάλιστα αναρωτιέστε πιο απ’ όλα είναι ήδη το πιο περιζήτητο τότε οι ειδικοί θα στρέψουν την προσοχή σου προς μία μόνο απόχρωση: την κίτρινη. Η ζωηρή, χαρούμενη απόχρωση του καθαρού κίτρινου, σαν ήλιος φωτεινός, γίνεται το πιο χοτ χρώμα της σεζόν που έρχεται ταχύτατα κατά πάνω μας.

Τα μεταλλικά χρώματα στα νύχια είναι παρελθόν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ την άνοιξη

Τα μεταλλικά χρώματα στα νύχια είναι παρελθόν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ την άνοιξη

Πηγή: womantoc.gr