4 πράγματα να βγάλεις σήμερα από το σπίτι σου

1. Ρούχα που δεν φοράς πια

Θα σου πω μία μεγάλη αλήθεια. Είσαι έτοιμη να την ακούσεις; Αν δεν έχεις φορέσει κάτι τον περασμένο χρόνο, μάλλον δεν θα το φορέσεις ούτε τον επόμενο. Κάτι απλό που μπορείς να κάνεις για να δεις ποια ρούχα δεν φοράς είναι κάθε φορά που βάζεις ένα ρούχο να αλλάζει τη φορά της κρεμάστρας. Οι κρεμάστρες που δεν έχουν γυριστεί έχουν και τα ρούχα που μάλλον πρέπει να ξεφορτωθείς.

2. Αναμνηστικά από τα σχολικά χρόνια

Σκοπεύεις να κάνεις κάποιο reunion μία ημέρα, να καλέσεις τους παλιούς σου συμμαθητές και να διαβάσετε λευκώματα που γράφατε “Αγάπη εστί…”; Απάντησέ μου ειλικρινά. Αν όχι τότε ήρθε η ώρα να πετάξεις/ανακυκλώσεις ό,τι ανήκει στο παρελθόν. Μαζί με αυτά και παλιούς καταλόγους, εισιτήρια και ό,τι άλλο σκουπιδάκι. Αν με κάτι έχεις κόλλημα και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία κράτα το μέσα σε ένα κουτί.

3. Παλιά τηλέφωνα, φορτιστές και τεχνικά είδη

Η τεχνολογία προχωρά και πίστεψέ με δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά αυτό το φορητό cd player.

4. Παλιά έγγραφα

Κράτα λογαριασμούς και γραφειοκρατικές δαπάνες ενός έτους και φορολογικά αρχεία αξίας επτά ετών, και αφού συμβουλευτείς το λογιστή σου πέτα ό,τι άλλο δεν χρειάζεται να έχεις. Και το βιβλιάριο το παιδικό από τότε που ήσουν βρέφος.

Πηγή: ladypapaya.gr