«Άγριες Μέλισσες»: Ο πρώτος κύκλος της σειράς τελειώνει με την αποκάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού…

«Άγριες Μέλισσες»: Ο πρώτος κύκλος της σειράς τελειώνει με την αποκάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού…

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου αναμένεται να πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» οδεύει στο τέλος του σιγά σιγά με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Το σκηνικό μεταφέρεται κάποιους μήνες μετά και λίγο πριν γεννήσει η Δρόσω.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Αλέξης Μίχος στο «TV Έθνος», ο Μελέτης, μετά από απουσία μηνών, εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και ανακοινώνει ότι είναι γιος της Ανέτ και όχι του Δούκα. Η κόρη του Δούκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας που αγαπά και έκανε έρωτα μαζί του, είναι ο πρώτος της ξάδελφος. Κλείνεται στο δωμάτιο της και προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της με χάπια.

Η Μυρσίνη καταφέρνει να τη σώσει την τελευταία στιγμή. Η Ελένη ζητά οριστικά από τον Κυπραίο να χωρίσουν και μεταξύ τους θα υπάρξει μια μεγάλη σύγκρουση. “Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου, ανήκει στον Λάμπρο” του λέει και αργότερα συναντά τον δάσκαλο και του αποκαλύπτει την απόφασή της. Ο Κυπραίος καταρρέει αλλά αποφασίζει να μην εκβιάσει την Ελένη με το ένοχο μυστικό του φόνου, για να είναι μαζί του.

Η Δρόσω έπειτα από μια δύσκολη γέννα, καθώς το παιδί βγαίνει ανάποδα και κινδυνεύει τόσο η δική της ζωή όσο και του παιδιού, αποφασίζει να δώσει τον γιο της στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο. Με ένα πανούργο σχέδιο της Μυρσίνης, το παιδί μεταφέρεται από την αγροικία στο σπίτι της Ελένης, όπου υποτίθεται ότι γεννά η Ασημίνα.

Ο Κυπραίος κάνει κάτι, το οποίο προκαλεί τον χωρισμό του Λάμπρου και της Ελένης. Ο δάσκαλος σοκάρεται και δεν ξέρει αν θα πρέπει να συνεχίσει τη σχέση με την μεγαλύτερη αδελφή Σταμίρη.

Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει στην επιφάνεια ξανά την υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου. Αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως το μυστικό των τριών αδελφών για τη νύχτα του φόνου θα αποκαλυφθεί.

Αυτή θα είναι η τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν…