Μεγάλη ανατροπή στις «Άγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης!

Μεγάλη ανατροπή στις «Άγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης!

Μία εξέλιξη που δεν έφθανε στο μυαλό των τηλεθεατών…

Αποφασισμένοι να μας κρατούν σε εγρήγορση είναι οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών», αφού η τελευταία εξέλιξη που έγινε γνωστοί είναι πραγματικά ανατρεπτική.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Tv o’ clock» και την πάντα έγκυρη Σοφία Τσίρκα στα επόμενα επεισόδια θα σκάσει μεγάλη βόμβα στο «Διαφάνι» και θα είναι από την δίκη της Ελένης.

Συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα θα δούμε την Ελένη να παραδίδεται στις αρχές και να ομολογεί ότι εκείνη σκότωσε το Σέργιο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή. Λίγο μετά αρχίζει η δίκη της, και ο Λάμπρος με τον Κυπραίο με κάθε τρόπο να τη βοηθήσουν για να γλυτώσει τη θανατική ποινή. Μάλιστα ο Κυπραίος προχωρά σε μια αποκάλυψη που συγκλονίζει τους πάντες. Καταθέτει πως ο Δούκας Σεβαστός σκότωσε το Γιάννο και η κατάθεση αυτή πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία προκαλώντας φόβο στους εμπλεκόμενους.

Η Ελένη και ο Λάμπρος για πρώτη φορά παίρνουν θάρρος και οι ελπίδες τους αναπτερώνονται ελπίζοντας μια πιο επιεική έκβαση της δίκης. Ο εισαγγελέας αρχικά δεν καταφέρνει να στριμώξει τους Σεβαστούς και να αποσπάσει την ομολογία τους για τη δολοφονία του Γιάννου, με αποτέλεσμα να σταματήσει η έρευνα για το θάνατο του γιου του Μιλτιάδη.

Απογοητευμένη η Ελένη με την εξέλιξη αυτή ζητά από τον αγαπημένο της Λάμπρο να πάρει πίσω τους όρκους αγάπης, να την ξεχάσει και να προχωρήσει τη ζωή του. Ωστόσο, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία της δίκης ο Θωμάς Κυπραίος αποφασισμένος να γλυτώσει τη Λενιώ από τα χειρότερα, εκβιάζει τη Μυρσίνη απαιτώντας να καταθέσει υπέρ της Ελένης. Εκείνη αναγκάζεται να το κάνει γεγονός που προκαλεί τεράστιο σοκ και αφήνει άφωνους όλους όσους βρίσκονται στη δικαστική αίθουσα ωστόσο το μίσος της παραμένει άσβεστο για τη φόνισσα του γιου της.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σύμφωνα με το περιοδικό MyTV o πρώην κοινοτάρχης καίει τον Δούκα Σεβαστό, καταθέτοντας, στον εισαγγελέα εναντίον του. Ο Μιλτιάδης, όλο αυτό το διάστημα, βασανίζεται γιατί ο Δούκας Σεβαστός παραμένει ατιμώρητος για τις πράξεις του και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του… Παράλληλα ο Δούκας μαθαίνει ότι η σύλληψή του είναι προ των πυλών και για να ξεφύγει το σκάει από το Διαφάνι βρίσκοντας ένα ήσυχο και μακρινό μέρος για να απομονωθεί. Αλλά και η Μυρσίνη προκειμένου να τιμωρήσει την Ελένη οργανώνει σχέδιο δολοφονίας εις βάρος της.

Την ίδια ώρα ο Κλεομένης φεύγει κυνηγημένος από το Διαφάνι, αφού ο Μελέτης με τον Κωνσταντή καταφέρνουν να τον παγιδεύσουν και τον αναγκάζουν να δώσει διαζύγιο στην Πηνελόπη και να εγκαταλείψει το χωριό.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ