«Σασμός»: Αυτοί είναι οι οκτώ πρωταγωνιστές που θα αποχωρήσουν στο ξεκίνημα του β’ κύκλου

«Σασμός»: Αυτοί είναι οι οκτώ πρωταγωνιστές που θα αποχωρήσουν στο ξεκίνημα του β’ κύκλου

Η μία θα δυσαρεστήσει πολύ τους τηλεθεατές.

Η αγαπημένη σειρά «Σασμός» μας αποχαιρέτησε για τη φετινή σεζόν, ωστόσο, στις αρχές του Σεπτέμβρη θα επιστρέψει με τον Β΄κύκλο και αναμένεται να είναι και πάλι συγκλονιστική.

Άλλωστε, όπως αποκάλυψε ο Ορφέας Αυγουστίδης ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα.

Ωστόσο, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας επεισόδια με αρκετές απώλειες και αποχωρήσεις. Η πρώτη και πιο ηχηρή είναι αυτή της Βασιλικής, της οποίας η δολοφονία πλησιάζει. Μπορεί να καθυστέρησε αρκετά απ΄ότι στο βιβλίο που γίνεται σχεδόν στην αρχή της ιστορίας, πλέον, όμως, φτάνει η ώρα.

Η Καλλιόπη τη θεωρεί υπεύθυνη για όλα τα δεινά που περνάει ο αγαπημένος της γιος, Μαθιός και της αφαιρεί τη ζωή με βίαιο τρόπο.

Παράλληλα, και η γιαγιά Ειρήνη μετά την απώλεια και του δεύτερου εγγονού της, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος και «φεύγει» πικραμένη.

Η Αργυρώ από την άλλη δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Αστέρη και ο Σταύρος θα καταλάβει ότι δεν έχει θέση στην καρδιά της. Έτσι, θα φροντίσει να φύγει από τη ζωή της, όπως και ο αδερφός του, Βαγγέλης, ολοκληρώνοντας την παρουσία τους στη σειρά. Μαζί, θα αποχωρήσει από τη σειρά η θεία των δύο αδερφών, Δέσποινα, αλλά και ο πατέρας τους.

Φινάλε θα έχουνμε, όμως, και για τους ρόλους της Κλαίρης και του Μανώλη. Ο τελευταίος θα δεχθεί πρόταση από τον καθηγητή Παπαφράγκο για την Αμερική και θα φύγει μαζί με το κορίτσι που αγαπά.

Ωστόσο, στη σειρά μπαίνουν ο Στέλιος Μάινας, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Δημήτρης Αλεξενδρής.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ