Σκληρά λόγια του Λιάγκα για την Ζαρίφη: «Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου»

Σκληρά λόγια του Λιάγκα για την Ζαρίφη: «Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου»

«Αν το είχα κάνει εγώ θα με είχαν συλλάβει στον αέρα»

Αιχμηρός για τη θεματολογία της νέας εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη 2» στο Open, ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς κατά τη διάρκεια της η παρουσιάστρια θέλησε να μετρήσει τις αναλογίες του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο παρουσιαστής σχολίασε στο «Πρωινό» με δεικτικό τρόπο το στιγμιότυπο…

«Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι φίλη όλων σας η Κατερίνα Ζαρίφη και δεν πρόκειται να μιλήσετε, θα μιλήσω εγώ. Εγώ την έχω δει μόνο μια φορά στο θέατρο τη γυναίκα και είναι πολύ ταλαντούχα και γύρισε και είπε σε μία συνέντευξή της ότι εγώ την έχω πιάσει στο στόμα μου… Όλους και τον εαυτό μου πιάνω στο στόμα μου…

Αυτό εδώ πραγματικά, αν γινόταν σε οποιοδήποτε εκπομπή, αν το έκανα εγώ ας πούμε αυτό θα με είχαν συλλάβει στον αέρα. Θα είχε στείλει ο εισαγγελέας άνθρωπο να με συλλάβει στον αέρα, τώρα. θα περάσει έτσι γιατί είναι συμπαθής περίπτωση η Κατερίνα Ζαρίφη. Να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους ή από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε επικίνδυνους και εχθρούς. Αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου και να βγαίνει ο άλλος και να λέει ότι έχω αιγυπτιακές ρίζες και έχω λίγο μεγαλύτερο από 12,8…», το σχόλιό του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ